Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın bapsı nedir ve ne nöbete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak karınin kullanılan bir kapıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara amelî şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Birşu denli firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma tasavvurı, deprem, yığın ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Haklı yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun kızılınması muhtevain en önemli adımdır.

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk bünyenın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, binanın yararlanma sınıfı üzere faktörler yakıcı olmaktadır.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine bentlı olarak değsorunmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda bileğsorunmektedir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış kapısı yerine yapı makam aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak içkuruluşsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı elan buna bağlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı yangın kapısı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page